Fałszywe informacje o MonaVie?

Ten temat dotyczy artykułu z serwisu Network Magazyn
Czyżby redaktor naczelny popularnego na Zachodzie medium o MLM znów narozrabiał? Od kilku dni kontaktują się z naszą redakcją zaniepokojeni networkerzy prosząc o komentarz w sprawie publikacji, która ukazała się 25 sierpnia br. na znanym, angielskojęzycznym portalu Businessforhome.org. …
Więcej Read_more
  • Adriana Dubois

Adriana Dubois napisała 30/08/2010 23:52 | Cytuj

Linki zawieszone przez Kamilę ( poczytajcie ) mają większą siłę rażenia, niż cała krucjata Tomasza, którego chyba stłumił autorytet Ryszarda i Siły za Anią stojące.

Albo pojechał na tourne prezentacyjne, ewentualnie w piłkę grać.

• Jan Brykczyński

Jan Brykczyński napisał 02/09/2010 11:24 | Cytuj

No i poniedziałek nadszedł, a potem wtorek i środa minęły. Dzisiaj czwartek i sądzę, że kancelarie prawne działać powinny, a obiecane przez niektórych informacje w ramach tego wątka się nie pojawiły.

Cóż, może to nie sytuacja kryzysowa i 3 pełne doby to nie tak dużo, ale mimo to Drogi Redaktorze, jeśli masz namiary, to warto z nich skorzystać, aby całą sytuację wyjaśnić.

Nota bene współczuję Ci szczerze, bo dział ogłoszeń się sprawi i reklamę załatwi, a Tobie już obiektywności dziennikarskiej odmawiają....

Przedtem o konszachty z Akuną Cię posądzali, teraz z MV, a gdyby tak naprawdę było to byś chodził nie tylko w butach, ale i całej zbroi szczerozłotej!

• Użytkownik usunięty

Użytkownik usunięty napisał 02/09/2010 12:39 | Cytuj

Wpis został zmieniony 21/08/2011 20:30

Niebawem będzie oficjalna informacja. Jesteśmy w kontakcie z właściwym organem, który przygotowuje dla nas informacje. Niestety, ponaglanie polskich urzędów się nie udaje, więc z niemieckimi nie wypada nawet próbować. U nich w czwartek zaczyna się wekend.

• Armin Empacher

Armin Empacher napisał 08/09/2010 09:48 | Cytuj

Wpis został zmieniony 08/09/2010 12:27

Jejku!!!!!!!
    Aż mam dziką ochotę przystąpić do firmy, o której imię (nieważne jakie) BIJE się tutaj aż tyle osób.
    Aha, z tym przystąpieniem to żart, więc nie dzwońcie.....

Nie potrafię się odnieść do meritum - nie znam planu MV (nie interesuje mnie), nie znam sprawy sądowej (też mnie nie interesuje), etc, etc.
    Mogę za to, z całą miłością duszy (pięknie mi się powiedziało) odnieść się do sposobu napisania inkryminowanego artykułu - jest spoko:
    Ktoś coś napisał, ktoś się zaniepokoił, ktoś udaje głupka - przepraszam, czeka na dopływ świeżych info, my się staramy.... itd, itp.... Czyli nic nadzwyczajnego, ale.......
    Zastanawiam się czy policja po pokazaniu kolizji TIR'a z motocyklem też ma tyle komentarzy, że kierowców TIR;ów trzeba wykastrować, a motocyklistów odjajczyć - wszak o testosteron tu chodzi, a najlepiej to jednych i drugich dekapitować i na drogach w końcu będzie porządek, a asfalt równiutki i gładziutki....
    Kochani ludzie: czy sami budujecie MLM, czy "tylko" jesteście jego fanami - dajcie na luz... luzik... sprzęgło.... i delikatnie po hamulcu.
    Bo po co?
    To bez sensu przekrzykiwać się, że ten zna, a ten nie zna niemieckiego...
    Dla wiadomości: moja znajomość niemieckiego ogranicza się do: Ich bin Armin aus Polen, nicht schießen...
    Również bez sensu jest zadawać pytania, które z racji swojej mikro-mocy również pozostaną bez odpowiedzi: jaki sąd? kto pierwszy? i takie tam.
    Jeszcze bardziej bez sensu, a dla mnie bardzo dziwne jest nadmierne podniecanie się. Bym zrozumiał gdyby chodziło o boską kobietę, ale o artykuł?!!
    Fanatyk nigdy niczego nie zbuduje, nie wiecie o tym co niektórzy?
    Na czarnym PR można jechać.... jest "tylko" jeden kłopot - JEDYNIE politykom uchodzi to na sucho....
    Życzę wszystkim dużo ciepła i uśmiechu - tej radości w środku, której czasem nie widać na buźce, a którą KAŻDY potrafi od Was wyczuć... :)))))))

Szukaj

Nasze serwisy: Logo_suportio