Musisz się zalogować żeby zobaczyć tę stronę
Jak nie zrujnować swojego biznesowego wizerunku
Ten temat dotyczy artykułu z serwisu Network Magazyn-
Parasol, można używać zarówno "długiego" jak i krótkiego
Oj nie wiem Piotr, czy nie powinien być długi... -
Takie tak...,
takie natomiast niekoniecznie
lecz takowe jak najbardziej
Lecz Tadeusz masz rację, nie do każdego stroju się nadają, a strój to nie tylko płaszcz lecz także i dodatki, jakim jest na przykład "teczka" biznesmena - wtedy jest dopiero całość wyglądu, całość stroju. W filmach - zawsze szofer podaje parasol długi - i od tego nie ma odstępstw ( zawsze tylko i wyłącznie długi)
P.S.Oczywiście dałem ciała - przepraszam Andrzeja - bo wpisałem imię Tadeusz, przepraszam. -
Wszystkie tematy dotyczące stylu, dress code'u zostaną poruszone na szkoleniu Moniki Jurczyk, które odbędzie się już 15 września w Vidnecie.
http://www.vidnet.pl/biznesedukacja
Zapraszamy! -
Można tak :
, ale ja osobiście dużo bardziej wolę tak : . Pozdrawiam
-
Andrzeja przepraszam za pomylenie imion z Tadeuszem - skupiłem się nad zdjęciami ( i stąd błędy, mam nadzieje, że Andrzej mi wybaczysz)
-
Piotrze jest rewelacyjny i jak Agnieszka dodała nie straszy.
-
Bardzo wdzięczny temat.., a i pośmiać się można:) Pan Piotr - arbiter elegancji.., ale i Tomek się popisał:) Pewnie do jego rówieśników bardziej przemawia "luzik":)) Załączniki - ciekawy pojazd, ładna dziewczyna..:)
-
Chyba każda kobieta lubi ten temat. Nieraz jest to nie lada sztuka ubrać się odpowiednio na spotkanie biznesowe lub inne. Podstawowe informacje na ten temat są niezbędne w życiu jak i w mlm, dlatego już się cieszę na nadchodzące szkolenie i dodatkowe rady będą nieocenione.
Jeżeli chodzi o mężczyzn, to szyk i smak w ubiorze robi piorunujące na mnie wrażenie i mówi wiele o człowieku. Jest tylko jedno "małe" coś. Jeżeli sami wiemy jak się ubrać, by osiągnąć najlepsze z możliwych pierwsze wrażenie, to spotykając znawcę dobrego gustu na swojej drodze sami jesteśmy podmiotem, na który działają zasady biznesowego wizerunku :) I o to chodzi :) -
Tylko do północy szkolenie Moniki Jurczyk w Vidnecie kosztuje 24,90 zł:)
-
Dokładnie do 23.00 można rejestrować się na jutrzejsze szkolenie. Zapraszamy wszystkich, którzy nie zdążyli tego zrobić:)
Forum
- Forum
- Network Magazyn
- Jak nie zrujnować swojego biznesowego wizerunku