Firma A.T.W. znowu nie płaci prowizji
Ten temat dotyczy artykułu z serwisu Network Magazyn-
Dokładnie Adriano - zostaną nam jeszcze ludzie i relacje z nimi. Jeżeli byliśmy gdzieś naprawdę Liderami i firma padła, to nawet mamy obowiązek zapewnić naszym ludziom dalszy ciąg, bo przecież obiecywaliśmy im pomoc i wsparcie, a że nie wyszło w jednej firmie, i to nie z naszej winy, to zrobimy to pod "skrzydłami" innej. Być może dokonamy lepszych i bardziej świadomych wyborów (w końcu mamy doświadczenie), a wtedy i rezultaty będą lepsze.
Liderzy i dystrybutorzy ATW, skąd wiecie, czy tak jest źle? Może się bowiem okazać, że to jest początek czegoś jeszcze lepszego. -
Też tak myślę:-) Przeżyłem to 2 razy. Ostatni raz mam prawie na gorąco:-) Zbudowaliśmy piorunem biznes w PFG i.... już wiecie zapewne co. Nie było łatwo i wszyscy rozpatrywali to w charakterze klęski. Tymczasem wyszło z tego coś fantastycznego, bo zostali ludzie i relacje. Niebawem napiszę o tym więcej. Tak jest ten świat ułożony, że jak coś umiera to daje jednocześnie życie czemuś nowemu:-) Więc nie ma co płakać tylko rozglądać się bacznie dookoła bo klęska i sukces to pojęcia bardzo względne:-)
-
No i zawsze jesteśmy bogatsi o to co w biznesie ważniejsze jest często od pieniędzy: DOŚWIADCZENIE! Więc uszy do góry, nie bać się zmian. Zmiany są piękne:-)
-
Pani Hanna ma furtkę w Forever i może wrócić i zacząć na pozycji na menedżera.
-
Witam, Piotrze Ty możesz się ciszyć że jesteś w firmie co ma ponad 30 lat !!!
I tak trzymaj, Pozdrawiam -
Macie jakiś pomysł, jak dystrybutorzy mogliby odzyskać prowizje? Sama firma ma syndyka, więc nie podejrzewam, aby najpierw spłacał te zaległości.
Niech firmę przejmą od syndyka i może uratują -
co mozna przejac jak produkty przeszyly w w inna firme
-
lacznie ze znakami towarowymi?
Forum
- Forum
- Network Magazyn
- Firma A.T.W. znowu nie płaci prowizji