Darmowe szkolenie na Vidnecie!
Ten temat dotyczy artykułu z serwisu Network Magazyn-
Mam nadzieję, że szkolenie będzie równie dobre jak książka. Co ja mówię?! Na pewno będzie!
-
Postaram się :)
-
Zawsze coś nowego można się dowiedzieć : )
-
Zaprosiłem na Ciebie Kamilo 300 osób...
Nie wiem - ilu z nich przybędzie. Ja na pewno... -
Kamilo, wiadomość o Twoim szkoleniu przekazałam mojej polskiej grupie. Jestem przekonana, że Artura również tam nie zabraknie. Jesteś jedna z nielicznych osób, które dziela się swoja wiedzą poza obrębem swojej struktury, a które dażę wielką sympatia za to. Dziękuje za umożliwienie nam uczestniczenia w tej konferencji. Pozdrawiam
-
Mam nadzieję, że będzie to szkolenie obiektywne, bez rekrutacji :)
-
Z której choinki się Wojciechu ... ?
Aaaa. Już widzę.
Wczytaj się kolego w historyczne już dyskusje na tym portalu. Szczególnie te o przewerbunku. Rozumiem, że tego jeszcze nie wiesz, ale zawitałeś do innego świata...
Naprawdę innego, niż myślisz ... -
Bardzo się cieszę z czwartkowego wykładu Kamili
jestem pewny że przedstawi ona sporo ciekawych informacji z których będzie mogli potem skorzystać w naszych własnych biznesach -
Z której choinki się Wojciechu ... ?
Oj, złośliwy. Witamy na Suportio!
Okazja, żeby wchłonąć przydatną wiedzę za darmo! Zapraszajcie znajomych. Na stronie http://www.vidnet.pl/spotkaniaspecjalne w dniu konferencji pokaże się link do pokoju konferencyjnego, będzie można wchodzić już od 18:00. -
Witajcie,
w czwartek będę miała przyjemność podzielić się z częścią z Was, a może nawet i z Waszymi współpracownikami swoimi spostrzeżeniami na temat wyboru sposobu zarabiania na życie.
Mam na to około 40 min.
Chciałabym najlepiej jak to tylko możliwe odpowiedzieć na Wasze potrzeby, powiedzieć nie tylko to co sobie przygotowałam, tylko przede wszystkim to o czym Wy chcielibyście usłyszeć.
Specyfika spotkania i ilość osób zaproszonych powoduje, że w trakcie prezentacji nie każdy będzie mógł spytać o to co go interesuje.
Stąd też mój post i pytanie.
Po części oficjalnej, jakie obszary chcielibyście abym poruszyła? Na jakie pytania chcielibyście znaleźć odpowiedź.
Jeśli umieścicie je tutaj przed prezentacją, postaram się do nich odnieść w trakcie czwartkowego spotkania.
Pozdrawiam ciepło i do zobaczenia w czwartek:)
Forum
- Forum
- Network Magazyn
- Darmowe szkolenie na Vidnecie!