Darmowe szkolenie na Vidnecie!
Ten temat dotyczy artykułu z serwisu Network Magazyn-
Kurcze. Mnie po przeczytaniu książki, bardzo wielokrotnym, wciąż frapuje jedno. Bo przecież o inne sprawy już pytałem... Ale chciałbym, żebyś wreszcie Kamilo dokładnie policzyła, ile masz par butów.
-
Super.Wierzę,że to będzie ciekawe i inspirujące spotkanie. Zaprosiłem kilka osób z mojej grupy.Pozdrawiam
-
Zaprosiłem na Twoje inspirujące szkolenie ok 1200 partnerów w biznesie i tych zastanawiających się. Myśle ze damy rade ;-) Pozdrawiam i powodzonka.
-
Polecam zaprosić ich też do Suportio, można to łatwo zrobić tutaj: http://www.suportio.pl/invitations/new
-
Kamila - ja myślę że to głównym przesłaniem Twojego wykładu powinno być to żeby uświadomić ludziom którzy obecnie pracują na etacie i w MLM jedynie dorabiają że najbardziej słuszną drogą jest zaangażowanie 100% swoich sił w własną firmę co przełoży się na osiągnięcie prawdziwego sukcesu
-
Ja natomiast myślę, że skoro słuchaczami będą praktycznie sami sieciowcy - uczestnicy Suportio, to nie ma wielkiego sensu, byś koncentrowała się na temat wyższości ... nad....etatem itp...
Chyba, że jest to ćwiczenie uczące jak przekonywać, że...
Jeśliby bowiem tylko dla części obecnych miała być to mniemanologia, to doprawdy lepiej wykorzystać ten czas inaczej... l
Ale wpis czynię w innej sprawie.
Chciałbym Cię poprosić, abyś była ...wielka. Szczodra i nie pamiętająca o funkcji autoreklamy.
Zrób to dla ludzi i ...dla wizerunku.
Reszta stanie się sama.
Wyciagnij wnioski z tego, jaką i dlaczego recepcję miała rozmowa "Trzech o ... "
No właściwie o czym ?
A Piotr Tymochowicz ? Czy nie ugrałby więcej dla siebie i sprawy, gdyby ... sama wiesz.
Domyślam się ile masz butów. I zgadzam z tą tezą. Coś wiem na temat...
Jest super. -
Zrób to lekko, a będzie kolorowo ;)
Trzymam kciuki i jestem fanem :)
Polecam komu się da:) -
Jarku, wykład będzie oglądało mnóstwo osób, które jeszcze nie działają w MLM.
-
Macieju, butów od wczoraj mam dwie pary więcej (ach ten internet:)). Jak zdążę to policzę:)
Dziękuję Panom za propozycje.
Jarku, niestety nie śledziłam wątku "Trzech o" po fakcie wiem tylko, że były kłopoty techniczne, a teraz zastanawiam się kim był ten trzeci?. (zaraz sprawdzę:))
Autoreklama, jest najlepsza gdy jej nie ma.
O resztę dopytam Cię osobiście:)
-
Postaram się być, raczej na pewno.
Książki jeszcze nie czytałam ale słyszę że dosyć ciekawa.
Forum
- Forum
- Network Magazyn
- Darmowe szkolenie na Vidnecie!