Darmowe szkolenie na Vidnecie!
Ten temat dotyczy artykułu z serwisu Network Magazyn-
Trzeba być w Suportio, żeby wziąć udział w szkoleniu?
-
Nie, nie trzeba. Wystarczy wejść na http://www.vidnet.pl/spotkaniaspecjalne - tam pojawi się niebawem link to konferencji. Pokój otwarty będzie już za niecałe 5 godzin!
-
Już rozpuściłem wici wśród znajomych:)
-
UWAGA, ZMIANA! Pokój konferencyjny będzie otwarty od 18.40
-
Pokój http://pokoje.vidnet.pl/kamilamolinska jest już otwarty. Powoli zaczyna się zapełniać
-
Podniecająco jest już, kiedy się czeka na rozpoczęcie, kiedy wyświetlają się na marginesie setki zalogowanych osób, kiedy szuka się tam wzrokiem znajomych…
Dlaczego Michał nie patrzył w obiektyw kamery… ? Uczmy się…
19.01
Kamila .
Odrobinę stremowana, a mimo to wyśmienita. Patrzy nam w oczy , a to niełatwe w debiucie przed kamerką. Po kilku minutach była już sobą – swobodna, bezpretensjonalna i … wiarygodna po prostu.
Ci, którzy spodziewali się przemądrzałego wykładu, albo autopromocji … musieli przyznać, że Kamila była rozkosznie … normalna. Potrafiąca śmiać się z siebie, wyśmienicie operująca komunikatami otwartymi.
Tak chyba właśnie należy prowadzić zbiorowe spotkania, których celem jest zachęcenie przybyłych do network marketingu. Być może kilkudziesięciu obecnych w pokoju „wyżeraczy” MLU-u nie usłyszało od Kamili wiele nowych rzeczy, ale … nie grymaście. Nikt nie zaprzeczy, że można było poduczyć się warsztatu rekrutacyjnego. Nikt nie zaprzeczy, że sieciowcy z każdej firmy mogli zaprosić dziś do Vidnetu swoich kandydatów na downline. Kto tego nie zrobił – niech żałuje.
Coś krytycznego ? Owszem. Kamila miała problem z zmieszczeniem się w zaplanowanym i zapowiedzianym czasie. Czyli … jak większość z nas - prowadzących spotkania i szkolenia.
To było ważne zdarzenie.
Czy przekonało Was do zasadności videokonferencji ?
-
Kurczę, naprawdę świetnie to wyszło. Widzieliście tę masę pytań na czacie?
-
Kiedy zdążyłeś to znowu napisac panie Jarek ? przecież skończyło sie minute wcześniej !
Przesympatyczna dziewczyna. Tylko tytuł mylacy : Szkolenie...
To nie było własciwie szkolenie tylko przykład jak NORMALNIE rekrutować. -
Podane były konkrety i to jest ważne bynajmniej dla mnie ,po raz kolejny uświadomiło mnie to iż trzeba z ludźmi rozmawiać i umieć przekazywać wszelkie informacje o produkcie jak i o zarabianiu.Dlatego uważam ,że niezbędne są szkolenia dla (dystrybutorów i menedżerów) jak również prezentacje produktu bo jeśli o nim nic nie wiemy to nie ma to sensu .Potencjalny klient powinien wiedzieć z jakim produktem ma do czynienia ,a po wypróbowaniu produktu najczęściej zostaje dystrybutorem i wie że zarobi pieniądze ,a jakie? To już od niego zależy i jego sponsora , bo sponsor to ta osoba która powinna go uczyć rozmawiać z jego klientami ...................Myślę że videokonferencje są na topie i będą .Pozdrawiam .....
-
Publiczność zagłosowała nogami - idąc do Lider Sklepu po książkę Kamili Molińskiej. Stąd chwilowe problemy z działaniem sklepu.
Forum
- Forum
- Network Magazyn
- Darmowe szkolenie na Vidnecie!