Darmowe szkolenie na Vidnecie!

Ten temat dotyczy artykułu z serwisu Network Magazyn
Już w najbliższy czwartek o 19 za pośrednictwem platformy Vidnet będzie można wziąć udział w wyjątkowym szkoleniu. Kamila Molińska, współautorka wydanej niedawno książki „Etat, biznes tradycyjny czy marketing sieciowy” będzie opowiadała o istocie multi-level-marketingu. …
Więcej Read_more
  • Jarosław Zych

Jarosław Zych napisał 11/03/2010 20:15 | Cytuj

Szybko piszę Tomasz...
    I szybko żyję.
    Tak naprawdę to jest element coachingu. Robić notatki, robić notatki, robić notatki. W szczególności kiedy jakiś komunikat wychodzi z paszczy twojego podopiecznego, kursanta itp.

Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby osoby, które zaprosiłem do Vidnetu napisały coś o wystąpieniu Kamili i o idei videokonferencji w ogóle.

Widziałem tam około 50 "swoich". Nic nie powiecie ?

Zapewne też uczestnicy chcieliby dowiedzieć się ILU nas było wszystkich razem - zalogowanych.

• Łukasz Wyrębek

Łukasz Wyrębek napisał 11/03/2010 20:17 | Cytuj

Czy transmisja będzie dostępna dla osób, które z różnych względów nie mogły brać udziału w konferencji online, że tak skromnie spytam? ;>

• Agnieszka Pązik

Agnieszka Pązik napisała 11/03/2010 20:34 | Cytuj

Wystep Kamili był super. Jestem zatym żeby videokonferncje były częściej.

• Użytkownik usunięty

Użytkownik usunięty napisał 11/03/2010 20:35 | Cytuj

Wpis został zmieniony 16/07/2010 19:45

Panie Jarku, wystąpienie zdecydowanie za krótkie, ponieważ bardzo miło się słuchało Pani Kamili. Sama idea takiego wykorzystania internetu - rewelacja. Jestem jak najbardziej za i czekam z niecierpliwością na kolejne "spotkania".

• Grzegorz Iwacz

Grzegorz Iwacz napisał 11/03/2010 20:41 | Cytuj

Wyszło świetnie, naturalnie przede wszystkim, brawo! :)

Tak jak zima zaskakuje drogowców, tak nas zaskoczyły tłumy napierające na drzwi Lider Sklepu. Wszystko już jednak pod kontrolą - zapraszam do zakupu książki Kamili z upustem 20%!

http://www.lidersklep.pl/products/etat-biznes-tradycyjny-czy-marketing-sieciowy

Tylko prosimy nie biegać po sklepie i nie przepychać się pod regałem, dla wszystkich wystarczy!

• Anna Tomala

Anna Tomala napisała 11/03/2010 20:45 | Cytuj

Szkolenie Pani Kamilii Molińskiej to kolejny dowód na moc internetu (w tym wypadku vidnetu). Wielkie brawa dla grupy mlm i możliwości jakie nam stworzyli!
    Co do szkolenia to zdecydowanie było za krótkie, szczególnie część z pytaniami. Mam nadzieję, że Pani Kamila Molińska poprowadzi niedługo kolejną część swojego szkolenia.
    Ponadto liczę, że sukces Pani Molińskiej zachęci innych liderów z dużym doświadczeniem do przeprowadzenia swoich videokonferencji.

• Grzegorz Iwacz

Grzegorz Iwacz napisał 11/03/2010 20:47 | Cytuj

Wpis został zmieniony 11/03/2010 20:50

Sama idea takiego wykorzystania internetu - rewelacja. Jestem jak najbardziej za i czekam z niecierpliwością na kolejne "spotkania".
    Jestem zatym żeby videokonferncje były częściej.
    Kamila wystąpiła w cyklu Spotkań Specjalnych (http://www.vidnet.pl/spotkaniaspecjalne)
    Zapewniam, że takich wystąpień będzie znacznie więcej.

Ponadto, jak Michał Świderski zapowiedział, już za rogiem czai się komercyjny start platformy Vidnet i każdy będzie mógł poprowadzić takie spotkanie!

• Maria Miska

Maria Miska napisała 11/03/2010 20:58 | Cytuj

Może nam, z kilkuletnim stażem wydawać się czasami, że wszystko już wiemy na temat pracy w mlm-ie - ale to jednak złudzenie. Zdrowo jest choćby przez chwilę pooddychać pytaniami (wątpliwościami) ludzi zupełnie świeżych, dopiero rozpoczynających karierę w tej "branży".
    My też kiedyś byliśmy na początku tej drogi... :)
    Liczę na kolejne tego rodzaju spotkania, pozdrawiam.

• Jarosław Zych

Jarosław Zych napisał 11/03/2010 21:01 | Cytuj

"Zapewniam, że takich wystąpień będzie znacznie więcej"

Nieśmiało coś podpowiem.
    Zróbcie sondaż pomiędzy Leaderami z klucza KTO bez gaży, dla samych korzyści wizerunkowych i w 100 % "ekologicznie" zechciałby wystąpić w Vidnecie ?

Maciej buńczucznie twierdzi, że wie wszystko, co w trawie networkowej piszczy, więc gdyby kandydatów było zbyt wielu, to już on wyselekcjonuje tych, co mają rzeczywiście coś do powiedzenia, a na pewno nie zbłaźniliby się kryptoreklamą.

Tymczasem, powiecie nam wreszcie ile osób zalogowało się do Kamili ?

• Monika Kminiak

Monika Kminiak napisała 11/03/2010 21:06 | Cytuj

Kamilo, swoim wystąpieniem pokazałaś wielu osobom, że każdy może robić takie konferencje. Nigdy wcześniej nie uczestniczyłam w Twoich szkoleniach i przyznam, że wyobrażałam sobie Ciebie ciut inaczej. Ku memu zadowoleniu pokazałaś, że jesteś człowiekiem z krwi i kości. Mówiłaś w sposób naturalny, nie wywyższając swojej osoby. Wiem jaka to trema prowadzić konferencje online, dobrze pamiętam swoje początki. Serdecznie dziękuję i pozdrawiam.

Szukaj

Logo_grupamlm Arrow Logo_suportio Logo_networkmagazyn Logo_lidersklep Logo_vidnet