Darmowe szkolenie na Vidnecie!

Ten temat dotyczy artykułu z serwisu Network Magazyn
Już w najbliższy czwartek o 19 za pośrednictwem platformy Vidnet będzie można wziąć udział w wyjątkowym szkoleniu. Kamila Molińska, współautorka wydanej niedawno książki „Etat, biznes tradycyjny czy marketing sieciowy” będzie opowiadała o istocie multi-level-marketingu. …
Więcej Read_more
  • Łukasz Wyrębek

Łukasz Wyrębek napisał 11/03/2010 21:31 | Cytuj

Chyba moje pytanie nie zostało dostrzeżone... :(

• Maria Łuba-Muczko

Maria Łuba-Muczko napisała 11/03/2010 22:18 | Cytuj

Na pewno nie warto dystkutować "czy warto", ale jak często warto. Powinniśmy mieć takie spotkania firmowe, tylko dla nas również. I to jak najszybciej. Dla wielu są one koniecznością. My, tutaj w UK, możemy tylko polizać ten cukierek przez szybę ekranu, bo nie dolecimy do Was na "Narzędzia managerskie"np czy inne regularne spotkania tak często jakbyśmy sobie tego życzyli, a potrzeba wiedzy jest ogromna. Ale nie tylko wiedzy. One w niewyszukany, dostępny (chyba, że "ojej, trochę techniki i się gubię", ale widziałam tam Raisę A. też:-) więc
    chcieć to móc:-))) ) ) budują ducha wspólnoty, co w tego typu biznesie jest jednym z ważniejszych kluczy do celu.

• Michał Świderski

Michał Świderski napisał 11/03/2010 22:20 | Cytuj

Wpis został zmieniony 11/03/2010 22:22

Tymczasem, powiecie nam wreszcie ile osób zalogowało się do Kamili ?
    Było ponad 1200 osób podczas całej konferencji.

• Grzegorz Iwacz

Grzegorz Iwacz napisał 11/03/2010 22:27 | Cytuj

Tymczasem, powiecie nam wreszcie ile osób zalogowało się do Kamili ?
    Było ponad 1200 osób podczas całej konferencji.

A jednocześnie śledziło ją 450 osób! Bardzo udany debiut, gratulujemy!

• Michał Świderski

Michał Świderski napisał 11/03/2010 22:28 | Cytuj

Niebawem VIDNET będzie otwarty dla wszystkich i będzie można robić tego typu konferencje we własnym zakresie - naprawdę każdy może i jest to bardzo proste !
    No i jak SUPER działa !!!

• Grzegorz Iwacz

Grzegorz Iwacz napisał 12/03/2010 00:12 | Cytuj

Ze względu na duże zainteresowanie, Lider Sklep momentami odmawiał posłuszeństwa i nie wszyscy mogli kupić książkę Kamili. Z tego powodu postanowiliśmy przedłużyć promocję do jutro do godziny 12:00!

• Maria Łuba-Muczko

Maria Łuba-Muczko napisała 12/03/2010 12:45 | Cytuj

Kamilo, swoim wystąpieniem pokazałaś wielu osobom, że każdy może robić takie konferencje.
    Nie, nie każdy..... Oprócz pewnych treści merytorycznych, Kamila dała duży przekaz pozasłowny. Jej wybitność polega na tym, że się nie boi i stosuje narzędzia jakich, z najróżniejszych powodów, większość kobiet i mężczyzn (tak, tak, zróżnicujmy:-)) nigdy nie wykorzysta. Jest też coś, co w moim odczuciu odcina ją od tzw ogółu. Ta większość nie umie brać, a ona tak. Brać tak ogólnie - życie,pieniądze, radość. Możliwości.

• Grzegorz Iwacz

Grzegorz Iwacz napisał 12/03/2010 12:50 | Cytuj

Chyba moje pytanie nie zostało dostrzeżone... :(
    Już spieszę z odpowiedzią... niestety, nagrania brak.

• Kamila Molińska

Kamila Molińska napisała 12/03/2010 16:16 | Cytuj

Dla tych paru słów od Was warto było wystąpić:)

Tomasz, to prawda, nie można tego nazwać szkoleniem, stad też ja nazywałam to spotkaniem.
    Bo jak tu poprowadzić szkolenie w 20 min dla wszystkich. Nigdy nie obejmie się w każdego jednakowo czule.

Moniko, Zuzanno, Agnieszko, Grzegorzu, Jacku, Anno, Mario, dziękuję za kilka słów na ten temat i podzielenie się Waszymi wrażeniami.

Tobie Jarku, dziękuję za szczegółową relację. Co za skupienie...

• Anna Tomala

Anna Tomala napisała 12/03/2010 17:56 | Cytuj

Paweł, super pomysł z archiwum! ja wczoraj pomyślałam, że można stworzyć cykl wykładów prowadzonych przez doświadczonych mlm, np. raz w miesiącu na inny temat (tematy mogą być zaproponowane przez uczestników suportio).

pzdr

Szukaj

Logo_grupamlm Arrow Logo_suportio Logo_networkmagazyn Logo_lidersklep Logo_vidnet